Kalan bakiye ile şartları tamamladım. Çekim sayfasının açılmasını bekliyorum. Ara ara kontrol edip bilgi veririm.
bakiyeler oynanabiliyor bende 9800 yaptım ilerleyen saatlerde tekrar kontrol edin dediler bilgi alan olursa çekim açılırsa yazalım arkadaşlar
Beni aradılar teyid aldılar birazdan açılacak dediler zatten çekiminiz en fazla 5 dk sürer dediler.
Payrus ile çekim açılmıştır talep verdim balalim
Tüm çekim yöntemleri aktif çekim yapabilirsiniz.
deneme bonusu kaldırıldı mı acaba hiç kayıt olmayalım öyleyse
Knk poyrus moyrus birşey dedi uygulama oraya cekebilirmisim tam adı ne uygulamanın
Bonusu kaldırdılar mı yok promosyonlarda
Çekim açıkmı sizde teknik kontrol nedeniyle durduruldu diyor
Aynı hatayı bende alıyorum.
abilerim kardeşlerim çekim iban ile yapılmıyor
Payurus bu adresten kimlik bilgileriniz ile üye olunuz 5 dakikada hallediliyor daha sonra orada yazan anaekranda cüzdan id yazıyor kopyalayın sitede payurus yöntemi ile cüzdan id nizi girerek çekşm talebinizi oluşturun 5 dakikada geliyor daha sonra çekim için kuc foğrulaması yapcaksınız e devletten ikametgah belgesinde sağ üstte barkodun altında yazan kodları istenilen yere giriniz. daha sonra çekim için ibanınızı payırus sitesinde istenilen yere yazınız teşekkür ederim birbirimize destek olalım admin sabitlersen sevinirim bütün herkes rahatça işlemini sağlasın iyi akşamlar dilerim.
Bonus nasıl alınıyor
Payurus yöntemi ile Çekim yaptım. Teşekkürler.
Betsekiz 888 TL Deneme Bonusu gönderisinden tartışılmaya devam ediliyor:
DENEME BONUSUNU KALDIRMISLAR ABONE OLMAYN BOŞUNA
Tekrar acilmis deneme bonusu ama 333 freebet yada 333 frespin
Ben müdahale olduğunu düşünüyorum bu sitede oyunlara yıllardır slot oynarım böyle bi takla kazancı kesmesi sembollerin dağılımı görmedim
Oyunlar çok iyi kazanç sağlıyor.
Kaybettim ama kendi hatam.
Yeni şekli ile deneme bonusu talep verdim sorunsuz şekilde bonusu aldım. Bakiye 7 bin oldu çekim talep verdim ..aranacaksiniz dendi beklemedeyim