25 Nisan İddia/Maç Tahmini

2 Beğeni

@Frank bundan sonra deneme bonusunu kupon mu yapsam diyorum​:grin:

@Aysee3545 denk gelene kadar insan çok içeri giriyor ben kârda olduğum için önemsemiyorum kaybı yaparsan da en fazla 200 lirayi 2 3 kupon şeklinde yap üzmeyecek miktar olur ben 2 günün kaybını kayipta olmadigim halde betgardan atlasbetten falan çıkardım çoktan slot oynayarak :grinning_face_with_smiling_eyes: 2 siteyi de ilk defa denedim ama betgardan çok memnun kaldim. Oynamayı düşünenler betgara uğramalı

1 Beğeni

@Aysee3545 gece 1 de girdim slota 3 e kadar zaman nasıl geçti onu da anlamadim baya yoruldum ama değdi :smile:

1 Beğeni

BİLGİLENDİRME;

17 NISAN DA NASIL DAĞILDIYSA BIRCOK KISI BENIM 11 BIN ORANLI KUPONU OYNADIĞI VE KAZANDIGI IÇIN IDDIA BIRCOK KISIYE 450 K ODEME YAPTIGINDAN DOLAYI ÇOK KAYIPTA BU NEDENLE KUPONLAR HEP KAYIBA UGRUYOR

KISACA MAYIS AYINA KADAR KUPON YAPMAMAYA KARAR VERDIM YENI AYA GIRINCE PAYLASIMA DEVAM EDICEM. :slightly_smiling_face:

Oooo frank bey slotta mı başladık​:rofl::rofl: bende kupon yapmaya başlıcaktım.:rofl::rofl: Değdiyse sevindim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Yapma boşver deneme bonusu denk gelirse onunla ilgilen iddia nakit gerektiren bir oyun zaten bir süre bisey ödemez :slight_smile: @Aysee3545

1 Beğeni

Wawww kardan zararıda çıkarttın çok iyi ya. Tebrik ederim frank beyciğim. :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

1 Beğeni

:slightly_smiling_face:peki tamam .denemeye devam​:rofl::rofl:

Dün yaptığım son kupondu gelmez dedim paylaşmadım yolunda giderse 1.900 oran cepte son 2 maça bağlı bakalım (6 gollerini de alsam iyi olacakmış şu gelmez düşüncesi de insanı fırsattan alıkoyuyor)

1 Beğeni