Aresbet Yesod Wallet 100 TL Hediye Deneme Bonusu

YESOD WALLET HESABI AÇAN ARESBET ÜYELERİNE 100TL HEDİYE

Bonusu Nasıl Alabilirim?

1- 09.06.2026 tarihinden sonra Aresbet üyesi olarak yeni bir YesodWallet cüzdan hesabı açmanız gerekmektedir.

2- Hesap açmanızın ardından canlı destek hattımıza bağlanarak YesodWallet cüzdan numaranızı ve telegram heasbınızı iletmelisiniz

3- YesodWallet cüzdan bakiyenize 100TL bakiye aktarılacaktır

Bakiyeyi Nasıl Kullanmalıyım?

4- YesodWallet cüzdan bakiyenizde bulunan 100TL tutarındaki bakiyeyi minimum 100TL olacak şekilde Aresbet hesabınıza yatırım olarak aktarmanız gerekmektedir.

Bonus Kural ve Şartları?

5- Yapmış olduğunuz yatırım ana para statüsündedir ve şartsız olarak kullanım sağlayabilirsiniz.

6- Aynı IP adresi üzerinden birden fazla üyeliği olanlar ya da açılmış farklı üyeliklere sahip olanlar YesodWallet Bonusundan yararlanamazlar.

7- Herhangi bir anlaşmazlık durumunda ARESBET tarafından alınan kararlar bağlayıcı nitelikte olacaktır.

8- Bu kurallara ek olarak sitemizin '‘Genel Kural ve Şartları’ da dahildir."

9- Sınırlı sayıda geçerlidir.

10- YesodWallet ile ilgili konular için YesodWallet müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz.

SİTE GİRİŞ ADRESİ

aresbet932.com/tr/

NOT: Site Sponsorumuz Değildi, Paylaşılan Siteler Bilgilendirme Amaçlı Paylaşılmaktadır. Sponsorlarımızı http://sponsor.dnmbns.store/ adresi üzerinden inceleyebilirsiniz.

Aresbet dolandırıcı kimse yatiirm yapmasim

Yatırım yapmıyorsun sana 100 tl veriyor bana verdi ben site yükledim 1.700 tl çektim 100 bin kadar yatırımsız çekiyorsun yesod wallet üye ol sende kazan

La yüklemeyin yesod vllet sitenin kurumu canlı destek bile tkm

Zaten kazandıgımı da kaybettim sağol yatırım istesemde yapamam artık:))

Kanka yapma zaten onlara ait bir kurum canli destek bile yok papara papel gibi sandim burda yatırım çekim yapma sakın

1 Beğeni

Yaptım 1700. Kazandım cektım başka site yukledım kaybettim offf yaaa bu arada ben kadınım kanka senin erkek arkadaşındir​:joy:

Kanka biz buradaki herkese aile gibi bakıyoruz napim kapatmayı öğrenince hesbai banada anlat da

Anladım artık promosyon kod deneme bonus sürüncem :frowning: bbenım salaklığım sen haklısın

Sorun yok kardeşim bu yesod walllet nasıl kapanır öğrenirsen burdan yazarsın bu paylaşıma hayrına

Canlı destek sordum hesap sorunu diye hesap kapatma yok dondurma yada geçici olarak askıya alma var e-posta ile tekrar açılabilir diıo

Ben kaç defa yazdım cevap alamaidm nerden yazdin knk

*

güçlü metin

Yazıp yazıp tehdit ediyorum cevap yok bacim