Spor bahsi ilk yarıda dk 20 civarı neyse kuponu yaptık sofa skordan takip edeyim dedim orada dk 30’larda. Kupon yattı tabi canlı desteğe bağlandım anlattım yanlış yönlendirme yapıyorsunuz dklar yanlış iade edin paramı diyorum. Sağlayacı kaynaklı diyip işin içinden çıkıyor sporda böyle yapıyorsa slotta neler yapıyordur siz düşünün. Yatırım yaparken bu konu gelsin aklınıza
Kardeş her sitede bu olay var ki. Jojoda falan bile yazar, gecikme falan sağlayıcı kaynaklıdır, sorumluluk kullanıcıya aittir. Sitenin bi suçu yok. İstediğin yerden oyna oranlar dışında gecikmeler oluyor, normal bu. Kaybetmişsin, geçmiş olsun.
Bu ıs klasıktır saglayıcı kaynaklı hataları sıte kabul etmez
Knk ben burdan oynarım hep hic mağdur etmediler senden kaynaklı da olabilir skntı
Sağlayıcı kaynaklı hatalar oluyor site bu konuda birşey yapmıyor bir kaç kere başıma geldi bitmiş maça dk 78 yazıyordu gole girdim 1k bastım bide. En iyisi Maçkolik vs gibi canlı skor uygulamalarından bakıp sonra siteye girip oynamak
Küfür ban sebebidir. Sen küfür ettiğin için kışkırttın ve arkadaşında seni savunduğu için banlandı. Başka konu hakkında konuşmak isteyen var mı?