yok ya bişey olmaz bence ama milyon yatırıp çekenlerin başı ağrır biraz bizim gibilere bişey olmaz bence. ben bilerek paylaştım listeyi buralardan oynayanlar varsa bi süre ara versin bu sitelere diye
zaten banka havalesi ile yatırım çekim yoksa elektronik cüzdan ve kripto yatırım çekimler hiçbirinde sıkıntı değil. bankalar yasal olarak hızlı şekilde kanıt olarak sunulabilir çünkü
Tek site var bende şuan oda Allah’a emanet attıkların sitelerde belki üyeliğim olmuştur 5 TL bile çekmedim ki ben hiç kazanmadigm için artı kumar bağımlısı olmadığım iicn az rahatım
Allah korusun bir ifadeye çağırıp site geçmişlerine baksalar polisler aralarında para toplayıp eve gönderir bizleri bunlar fukara ne yatırımı var ne çekimi bunlar gariban der içiniz rahat olsuun. ama bu aralar dikkatli olun özellikle bu sitelerden uzak durun
Betpas yazıyorda site bizim sponsorumuz bu gün konuştuk sağlayıcıların domaini patlamış domaini değiştirmişler düzelmiş ve halen marketing ekibi ile konuşuyoruz.
Kanka siteye olan üyeliğin ile kisme ilgilenmez yatırım çekimine bakarlar 1000 TL den bişey olmaz korkma benim de üye olmadığım site kalmamıştır ama yatırım yaptığım 3 tane falan var…aslında farketmez 1 tane de olsa aynı hepsine de yatırsan aynı yani bu işlere bulaşmış olursun…ama dediğim gibi 1000 TL nın 10 bin TL nın peşine kimse düşmez milyon vuranların peşindeler…paymix midir nedir onun kullanıcıları ile ilgili galiba bişey olmaz korkma