18:00’da 5.000TL çekim verdim 10dk sonra çekim tamamlandı dedi fakat hesabıma herhangi bir ödeme gelmedi defalarca bağlandım herseferi de türlü türlü yalanlar söylediler yok onaylanmış daha gönderilmedi en kısa sürede gönderilecek saat 20:00 tekrar canlı desteğe bağlandım bana başta gönderildi söyledi müşteri temsilcisi sonra ilgili birime illetiğini söyledi hala bekliyorum saat şuan 21:34 kontroller bu kadarda sürmez 3 buçuk saat oldu ödememek için yırtınıyorlar admin sponsor site yardımcı olsan kullanıcı adı iamysf04
Sponsor sitemiz değildir, sponsor sitelerimiz üst kısımda yazmaktadır.
Kanka sana şey diyecekler büyük ihtimal parayı biz gönderdik bankanizi arayın diyerek seni oyalayacaklar sürekli bağlan canlı desteğe sıkıştır adamları yoksa başka türlü alamazsın parayı
başka sitemi yok gidip böyle dolandırıcı sitelere yatırım yapıyonuz
Hocam bir kere benim başıma geldi başka bir siteden Gmail adresi bul banka hesap hareketlerin kayıt video al at yardımcı olurlar büyük ihtimalle, ben öyle çekim sağladım biraz geç oldu ama aldım
Ya zaten gönderdik demiyor finansal ekip inceliyor diyorlar sözüm onlara 12 saattir inceliyorlar palavra ya