Betewin Yatırım Sorunu | Çözüldü

Arkadaşlar selamın aleyküm hepinize uzun zamandır slot oynamıyordum bügun 1k atayım dedim betewin denen siteye 1k yatırım yaptım saat 1,34 de saatlerce param hesaba yansımadı her seferinde 20 dakika sonra bağlanın dedi bende üstelemedim 5 defa aynı şey oluyor ben hayatım boyunca böyle nalet bir site daha görmedim sizede tavsiyem kesinlikle yatırım yapmayın betewin pişmanlıktır

Bence de tam aksine hiç sorunsuz işlemlerim son çekim 2000

Firmanın alıcılarında sorun varsa genelde hesaba erişene kadar ilerleyen saatlere yönlendirme yapıyorlar. Dün de benim başıma geldi ( farklı site ), yatırdığım hesap bloke olmuş 2-3 saati bekledim anca hesaba erişebildiler de onayladılar sanıyorum.

6 saat oldu bende dostum

Bir bilgi vermiyorlar mı ? Yüksek ihtimal hesap bloke olmuştur bu kadar sürdü ise normal değil.

@admin betewin sponsor site değil mi ? Site yetkilileri ile görüşüp çözmeniz gerekmez mi ? 6 saat bir yatırım için bekleyeceksek , sorunu anlık olarak çözemeyeceklerse üyelik oluşturmayalım .

Hiç birşeyler demiyorlar kanka her seferinde 20 dakika sonra tekrar gel

@admin betewin sponsor site bakarmısın

Direkt konu açmışsın kanka dm’den yazıp işlemleri hızlandırabilirdik. Dekontunu, kullanıcı adını ve hangi yöntem üzerinden yatırımın var yazarsan ilgili birim ile ileitşime geçeceğim.

Admin ilk başta zaten sponsor oldğunu bilmiyordum yoksa zaten yazöazdıö buraya direkt sana yazardım ama adanlara dekont herşey atmama ragmrn 13 saat oldu sadece oyalıyorkar beni sen bi yazsan

Mesaj olarak kullanıcı adı havale tarzı dekont attım

İlgileniyorum

Bekliyorum

Teşekkürler admin çözüldü sorunum