Bir Karga Bet Vakası

Hikayemiz şöyle: Karga Bet sitesine üye olmuştum ama site ile ilgili önceki tecrübelerimden kaynaklı çekincelerim vardı. Ancak 100 TL’lik yatırım yapılabildiği için riske etmeye değer buldum ve 100 TL yatırdım. Haliyle kayıp yaşadım ancak ilk yatırımım olduğu için %100 iade bonusu kullandım. Bonusun konuyla ilgili kısmı şu şekilde:

%100 İADE BONUSU

İlk yatırımınızla kayıp yaşamanız halinde Bonus Talep sistemi üzerinden talebinizi iletebilirsiniz. Bonustan maksimum 1000 TL’ye kadar yararlanabilirsiniz.

Alınan iade bonusunun çekilebilir olması için 5 katı kadar kullanılması gerekmektedir. Elde edebileceğiniz maksimum kazanç miktarı alınan bonus miktarının 5 katı kadardır.

Bonusu kurallara uygun olarak çevirdim ama çekebileceğim en yüksek meblağ 500 TL oluyordu kurallara göre. Çekim talebi vermek için kontrol ettiğim tüm yöntemler 3000 TL ve üzeri meblağlar için uygundu. Canlı desteğe bağlanıp durumu belirttim. 500 TL için hangi yöntemi kullanmam gerektiğini sorunca güncelleme yapılacağını ve beklemede kalmamı, bu sorunun finans kuruluşundan kaynaklı olduğunu söylediler. Birkaç saat sonra durumu tekrar sorduğumda sorunun devam ettiğini ve istersem bakiyeyi 3000 yapıp çekim yapabileceğimi söylemezler mı? Sanki öyle yapınca biri çıkıp da “Bonus şartlarına göre en fazla 500 çekebilirsiniz.” demeyecekmiş gibi… Zaten 3000 olana kadar kayıp yaşama ihtimali hep var.

İnsanın zekasıyla kibarca dalga geçme cümlesidir bu. Yatırım yaparken 100 TL sorun olmazken çekim yapılacağında 500 TL’nin sorun olması başka nasıl açıklanabilirdi zaten. Sonuç olarak bakiyede bulunan parayı çekmenin bir yolu yok.

Bir site hiç kuralları kendi koyup

kanka dedikleri gibi güncelleme yapılıyor ve star havale 500tl çekime göre düzenleniyor arada bir girip kontrol etmen gerekiyor ben şimdiye kadar kod attıkları zaman 500tlyi star havaleden çekiyorum bir gün bile beklemişliğim vardır ama düzenleniyor yani palavra degil bu

Aynı siteye finans kuruluşları aracılığı ile hala 100 TL yatırım mevcut. Zaten olay dün sabah olmuştu. Bugün ikinci gün oluyor.

Üstteki dört yöntem yatırım için, alttaki üçü çekim için

Kargabet sitesine yatırım yapmam 5 para etmez herşeyleri hile birdsha asla yatırım yapmam

Yaklaşık bir hafta oldu. Hâlâ bir düzelme olmadı. Bu tür sitelere yatırım yaparak kendi başınızı ağrıtmayın diye hatırlatıyorum.

Az önce yine baktım. Anında Havale yöntemi uygundu. Talebi verdim, bekliyorum bakalım.

Bugüne kadar adında hayır olmayan sitelerde sadece DB kullandım. Bir kere bile yatırım yapmadım. Adamlar bulmuşlar yağlı kapıyı böcekbet bile açarlar. Türkiye de kumar harbiden iğrençlik başka birşey değil. 3-5 tane sağlam site olacak doğum günü yılbaşı bonusu hariç bonus falan vermeyecek. Oyunlar niye eskisi gibi değil bu bedava muhabbetlerinden

Az önce çekimim iptal edildi. Bakiyeyi bin TL’ye çıkarmamı istediler. Oysa siteden de girip baktığınızda bonus’un 5 katı kadar çekim yapabildiğinizin yazılı olduğunu görürsünüz. Artık bu işe bir kere bulaştık diyerek tekrar oyunlara girdim ama hangi oyuna girdiysem olağan dışı bir durum vardı. Spinlerin, dönüşlerin tamamının hiçbiri gelmesi gereken 3-4 sahnede gelmedi. Oyunu ve bakiyeyi tamamlamadan çıktım ama çıkmadan önce her şeyin farkında olduğumu belirten bir mesaj da yazdım. Yani öyle bir site ki hak ettiğiniz kazancın kendisinde kalması için etik olmayan ne varsa prosedürmüş gibi gösteriyor.

Eğer üye değilseniz hiç bulaşmayın derim.

Haklısın, jeopolitik konumu küfür etmeye uygun memlekette işini düzgün yapan adam sayısı az olur.