Her oyuncu Trial Bonus’tan yalnızca bir kez faydalanabilir.
Bonus kapsamında oyunculara Gates of Olympus oyununda kullanılmak üzere 250 Free Spin tanımlanacaktır.
Her Free Spin’in değeri 2 TRY’dir.
Free Spin’ler yalnızca Gates of Olympus oyununda geçerlidir ve başka oyunlarda kullanılamaz.
Free Spin’lerden elde edilen tüm kazançlar bonus bakiyesi olarak değerlendirilir.
Bonus ve Free Spin’lerin geçerlilik süresi, bonus hesabına tanımlandığı tarihten itibaren sistemde belirtilen süre kadardır. Süresi dolan kullanılmamış haklar iptal edilir.
Oyuncunun bakiyesi 5.000 TRY’ye ulaştığında, bu bonus kapsamında en fazla 500 TRY çekim yapılabilir.
Bu bonus kapsamında elde edilen kazançlar yalnızca belirtilen maksimum çekim limitine kadar çekilebilir. Limit üzerindeki tutarlar sistem tarafından silinebilir.
Şirket, kötüye kullanım, çoklu hesap, sahte kimlik, bonus avcılığı, hileli oyun veya bonus şartlarını ihlal ettiğini tespit ettiği oyuncuların bonusunu ve buna bağlı tüm kazançları iptal etme hakkını saklı tutar.
Genel Bonus Şartları ve Gizlilik Politikası bu kampanya için de geçerlidir.
Şirket, önceden bildirimde bulunmaksızın kampanyayı değiştirme, durdurma veya sonlandırma hakkını saklı tutar.
Bu site oyuna müdahale ediyor 11 defa satın alım yaptım 2 tl betten 1 defa 100 lira dahi ödemedi hep 30 50 40 20 tl hep böyle ödedi yapabilen varsa helal olsun
Çekimi ödediler yazanda site adamı. Az önce katılmış boş muhabbet. Milleti salak saniolar oyunlar programlanmış. İki gün oyna hatta bir sene bir tlden oyna beşbin asla olmaz. Yaptirmazlar. Programini girip senin vaktini ve psikolojini somuruyolar.
La bende çektim de payurus kullanan site nadir ag bunlar hep sıkıntı bizi sktirvek site bu yöntemi araştırdım sıkıntı vala başımıza iş almayalım 500 TL için