Casiwon316.com dolandiricligi

Dolandırıcı şebekesi bu defa da casiwon316.com adresi ile faaliyet yapmaya calisip herkese SMS ve mail atmakta. Siteye üye bile olmayın bu dolandırıcıların eline geçmesin kişisel bilgileriniz

Bu site bonus veriyor çevrimi tamamladında yatırım istiyor bilgisi olan varmı

Tokatçı

Düşmeyin dolandırıcı

Arkadaşlar sizden ricam konu açmadan önce bakın search kısmı var oradan site ismini yazıp açılan konulara bakabilirsiniz eğer hiç konusu açılmadıysa açabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz :folded_hands:

Arkadaşlar bugün bana bi mail geldi casiwon sitesi adi altinda 1000 tl bonus veriyorlar 5000 yapinca 5000 in hepsini cekebiliyorsun dediler bende zar zor 5000 yaptım ama canlı desteğe baglandigimda yeni üye olduğunuz için en az 1 adet başarılı yatırımınız olmasi lazim dedi ve 1000 tl istiyor sizce yatirmalimiyim

Bence yapma site sahte olabilir kontrol et

Nerden anlıyacagiz sahte olup olmadığını bilmiyorum ki

Ben giriş yapmadan canlıya sordum aynı şeyi dedi. Bence kolpa değmez riske

Anladim hocam riske girmeye değmez diyorsun yani sağlık olsun ne diyim umutlanmistim

Kanka şöyle düşün kimse 1000 liraya 5000 vermez kolay kolay. Adamlar 100 freespin verip 1 liradan 5000 yap 1000 çek diyor ki senin dediğin cok ama çok zor

Burda paylaştığımda iyi oldu kimse tuzaga düşmesin herkesin parası kıymetli aslında hiç oynamamak lazım adamin psikolojisini bozuyor iyi bir şey değil yani