IP Sorunu destek

deneme bonusunu kazanmışız adam çekimi onaylamıyor ıp flan diyor.yok mu bunun çaresi bi kaç kere denedim vpn ile fakat siteye girmiyor.ilk defa kullandığım interneten bile ıp diyor.cihağızı değiştiriyom ıp diyo.

Bunun hakkında düşünceleriniz veya önerilerinizi bekliyorum.

Yeryüzünde hiç kimse o sorunu çözemez kanka geçmiş olsun hiç boşuna uğraşma gene de kabul ettiremezsin

Herkes dinamik ip kullanırken ip sorunu olmaması zaten imkansız her hattan düştüğünde yeni ip alıyorsun

Senin ip örneğin: 00:00:00:00 ise bu ip den sadece sen internete çıkış yapmıyorsun kanka bu ip üzerinden yüzlerce ve ya binlerce kişi internete çıkış yapıyor. dinamik ip kullanacaksın ya da ipv6 kullanacaksın.

dinamik ip nasıl kullanacam ya da ipv6

İnternet sağlayıcından alacaksın özel satıyorlardır kanka

1 Beğeni

aga keske tek sorun gercekten ayni ipden girmeniz olsa adamlar deneme bonusunu alırken ip demiyor size kazaninca ip diyor ordan bile çakmadiniz mi mantığını 10 kisi kazanıyorsa bu deneme bonusunu 7 sine ip diyorlardir 3 ü alıyordur deneme bonusunu bunun internetle pek bir alakası yok alakası olsaydı 80 yaşında ki dedemin internetinden kazandığımda aynı ipden 20 kişi bağlanmış yalanını sıkmazlardı

Hocam düzelteyim statik ip kullanması gerekiyor şu an zaten dinamik olarak internete çıkıyor.

Doğrudur kanka karıştırmış olabilirim

1 Beğeni

Hangi site bu

Arkadaşlar buradaki sitelere üye olunca bonus alamıyorum IP çakışması fln diyor çözümü nedir bilen varmı

Wifi kullanma.

Kendi net im

Vpn kullanma

Ne ip çakışması birader. Öyle yiyorlar ve wifi ile alakası yok. Benim ip adresim sabit ip ve sadece bana ait yani başkasının kullanması imkansız. Onu da geç gsm operatörünün sağladığı ip adresi telefonu uçak moduna alırsan değişir ve çakışması 6-7 milyarda bir ihtimal :slight_smile:

Bulduğum yöntem artık bir işe aramıyor ıp adresi için sorun bulmamız lazım diyeceğim ama ne yaparsak nafile çünkü sonuç onların istediği gibi olacak