deneme bonusunu kazanmışız adam çekimi onaylamıyor ıp flan diyor.yok mu bunun çaresi bi kaç kere denedim vpn ile fakat siteye girmiyor.ilk defa kullandığım interneten bile ıp diyor.cihağızı değiştiriyom ıp diyo.
Bunun hakkında düşünceleriniz veya önerilerinizi bekliyorum.
Senin ip örneğin: 00:00:00:00 ise bu ip den sadece sen internete çıkış yapmıyorsun kanka bu ip üzerinden yüzlerce ve ya binlerce kişi internete çıkış yapıyor. dinamik ip kullanacaksın ya da ipv6 kullanacaksın.
aga keske tek sorun gercekten ayni ipden girmeniz olsa adamlar deneme bonusunu alırken ip demiyor size kazaninca ip diyor ordan bile çakmadiniz mi mantığını 10 kisi kazanıyorsa bu deneme bonusunu 7 sine ip diyorlardir 3 ü alıyordur deneme bonusunu bunun internetle pek bir alakası yok alakası olsaydı 80 yaşında ki dedemin internetinden kazandığımda aynı ipden 20 kişi bağlanmış yalanını sıkmazlardı
Ne ip çakışması birader. Öyle yiyorlar ve wifi ile alakası yok. Benim ip adresim sabit ip ve sadece bana ait yani başkasının kullanması imkansız. Onu da geç gsm operatörünün sağladığı ip adresi telefonu uçak moduna alırsan değişir ve çakışması 6-7 milyarda bir ihtimal