ikinci kez deneme bonusu veriyor 500 freebet ikili kombine oran 1.50 tek maç oran 2 10x çevrim isteyen alsın çevrimi kolay üç kuponda çekime gittim 1500 minimum maksimum çekim
Bonus talepten talep ediyoruz tel güncelle gelecek yap ekleniyor isteyen spinde alabilir.
Freespin aldırmıyor farmda da bir şey vermedi. Ona göre bonusunuzu seçersiniz.
Yatırım şartı var bedavaya almaya gerek yok
admin once sen bonusu tamamen ogren iyi bi sor arastir yanlis bilgi verme milletin zamani bosa gidiyor
not : canli destek boyle bir seyin olmadigibu sitelerde kirli bilgi paylasimi oldugunu soyledi
Çevrimi de tamamladm boşa mı gitti yani
yok aldiysan gitmez herkesin bir hakki var cekimini yapabilirsib
Ben daha önce üyeydm ama sorun olur mu
Çoğu kişi almış kanka yoğunluktan dolayı site kaldırmıştır. Her zamanda öyle oldu.
Site sağlam mı peki yatrm yapacam da güvenemiyorum artk sitelere
Admin bu site 49 sıte arasında var sen hala nasıl mileti bu siteye tesvık edip paylaşıyorsun az kaldı kurban bayramı sonrası hepsi turkıye de erişime kapatılacak sen hala mileti uye etme derdindesin milet ceza aldıgında 102-420k arası yenı cezalar sen cebinden mi karsılayackasın yapma etme senın de artık takeyi onune koyman lazım ya ayıp denen bir şey var beyler dikkatli olun devlet kendisi paylaşımı yaptı bu markaj da var 49 sıtenın içinde gerisi size ve millete kalmıs hala adam yazmış guvenilir mi para yatırcagım git yatır babayı ye tamam kral
O 49 site sallamasyon yazılmış reis doğru bilgi değil
Sağlam benim site oynarim para oldukça ama şöyle birşey var,haberlerde ismi geçmiş site istersen kendini riske atma
Vazgectm ben de yatrm yapmaktan zaten patlarsak markajdan patlamayız 49 siteden illa birine yatrm yapmszdr
@Awen6556 Gönderi içerisinde bu siteye kesinlikle üye olmalısınız denen bir ibare mi geçiyor? Ya da sponsorlarımda mı geçiyor bana gösterse nerede var kesinlikle üye olun ibaresi?
Devlette diyor ki ya bu 49 siteyi yakaladık ama bayramdan sonraya kadar beklesinler sonra ceza keseriz. Karşı komşun u*uşturucu satıyor sen devlete diyorsun ki bu komşu böyle böyle yapıyor devlette diyor ki sen git bayramdan sonra hallederiz. 49 site banlandı madem niye hepsi halen işliyor ne dedi devlet bulduk ama bayramdan sonra mı kapatalım dedi. Zeka seviyen çokta iyi değil siyaseti ve olay gidişatını iyi okuman gerekiyor.
Su yazdıklarımı bi onayla delikanlı ol az devlet anasını satayım operasyon bıtmemıs ki siyaseti senden fersah fersah ıyı biliyorum alaha şükür senin zeka seviyen de halen bu surelerin acık kalacağı yonundeyse senın aykü 60 altı galiba admin efendi
Devlet bitmemiş operasyonu kamuya ne zaman açıkladı? Baskına giden devlet haber mi verir sence tamam sen haklısın, Bayramdan sonra ben buradayım kral seni burada bulamazsam görüşürüz.
güncel giriş: https://www.markaj505.com/tr/
Admin genclwre konu acar mısın konu açmayın bilmiyorum galabet 7 Mayıs’a özel 100 frespin eklemiş daha önce yatırımı olanlar için ibizaber de 1000 fresoin eklenmis