Matixbet 222 TL Deneme Bonusu

Beyler selam matixbet 222 tl deneme bonusu veriyor sınırsız çekimli ( kazancının %10 u kadar)

Bende multi hesap açtım bakiyeyi 70 bin yaptım

Kripto çekim kabul etmiyor sadece havale diyor hesap kendi adıma değil bunu nasıl çekebiliriz. Yardımcı olana bin tl ateşlerim.

kanka yardimci olurum istersen. canli destege benim ismimi verip hesap adini oyle degistirip parayi benim ibana attiricaz. hesap adiyla site adi ayni olmali cunku. ordan da senin ibana

1 Beğeni

Sana nasıl güvencem? :slight_smile:

Niye senin adını yapiyosunuz kardeş adam kendi ismini yapamıyor mu biraz gelişime ihtiyacın var

Daha önce kendi adıma açmıştım kral

Site link var mı

git real hayatta bi arkadaşının adını yap

https://423matixbet.com/tr/

1 Beğeni

Hesapta para varken isim soyisim değiştirmezler aynı soyaisimden birini bulman lazım

2 Beğeni

adam burda konu acmis yardimci olabilcek varmi demis kendi ismini yapmayi akil etmistir heralde

Cekemicen yüksek ihtimalle onu aynı isimli birini bulamazsan

Üstad müsaden olursa senin adına yapmaya çalışalım mı olursa yarı yarıya bölüşürüz. Yazanlar arasında sana güvenebildim

Ya da kripto tron adresin varsa ona çekmeye deneyelim Bi? Benim yokta

Biraderim o şekilde olmaz kimin adınaysa o çeksin hesabın yoksa aç adamlar başka türlü kabul etmezler

Üstad dedemin üstüne hesap gerisini sen düşün :)) 7 bin de az para değil

1 Beğeni

Sen Multi hesapmı açtın

Evet o yüzden uğraşıyorum

Kanka Multi hesap açtıysan isim soyisim aynı olması lazım eğer öyleyse kendine ait bir banka hesabına havale yapabilirsin

Hangi oyunda yaptın kardeşim

Biraderim sweette baya bi farm yaptım 20 tl den oyuna girdi 4 k oldu. 4k yı 70 tl den big bass splashta çevirirken oyuna girdi 70 k ödedi

1 Beğeni