Maxwin Yalan Çevrim İle Çekim Yaptırmıyor

Burada çekilebilir bakiyede çevrimim bittiği gözükmesine rağmen çekim yaptırtmadı hesap makinesiyle hesaplayıp çevirdim freespin satın alımı yapmamıştım taa ki 4. kez çekim verene kadar ilk bağlandığımda 2650₺ çevrimim kaldığını söylediler tamamladım hesaplayıp tekrar bağlandığımda 1300₺ kaldı dediler kabul etmesemde tekrar gittim çevirmeye, bende sözde kurallarında freespin satın alımı yasak olduğunu farketmemiştim çevrimini tamamladığım parayı çektirmediler sıkıldığım için freespin aldım o yüzden paramı düzeltip yatırımıma düşürdüler büyük rezillik zaman israfı güvenmeyin

Bu site kadar hiç site görmedim,o kadar yatırım yaptım siteye, günlük Spor turnuvası kazancımi çekim verdim iptal edildi,sürekli ip adresi bahanesiyle no bonus olmuşsum, şimdiye kadar yatırım bonusu almadım sadece kayıp bonusu aldım, sırf Spor turnuvasında kazanç sagladigim için böyle yapıyorlar ooc sitesi

Böyle bi saçmalık olamaz işte ya vermiceksen vermicem de neyse ki ana paramı verdiler hesap makinesiyle hesaplayıp çevirdim inanılmaz saçmalık ya ilk kez böylesini yaşıyorum

Bu siteye bir daha yatırım yapma,tam oocc site pişman olursun

Buusitenin hsnasini avlaadini …yaşam. Occcvv site

Hepsi aynı gardas