Multibet 1000 TL Deneme Bonusu

TRIAL_BONUS

Genel Bonus Kuralları

1- Sitemizde yeni üyelik oluşturan tüm üyelerimize özel 1.000 TL Deneme Bonusu sunulmaktadır.

2- Deneme Bonusundan faydalanabilmek için üyeliğinizi oluşturduktan sonra herhangi bir işlem yapmadan “BONUS TALEP” bölümünden bonusunuzu talep etmeniz gerekmektedir.

3- Hesabınıza tanımlanan 1.000 TL Deneme Bonusu yalnızca EGT Digital sağlayıcısında geçerlidir.

4- Deneme Bonusu ile çekim talebi oluşturabilmeniz için bonus bakiyenizi minimum 10.000 TL’ye ulaştırmanız gerekmektedir. Çekilebilecek tutar, ulaşılan bonus bakiyesine göre aşağıdaki şekilde belirlenmektedir:

10.000 TL bakiye → 1.000 TL çekim

15.000 TL bakiye → 1.500 TL çekim

20.000 TL bakiye → 2.000 TL çekim

Belirtilen bakiye seviyelerinden birine ulaştığınızda Canlı Destek ekibimizle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Gerekli kontrollerin ardından bakiyeniz hak kazandığınız çekim tutarına göre düzenlenecek ve sonrasında çekim talebinizi oluşturabileceksiniz.

5- Aynı IP adresi üzerinden birden fazla üyelik tespit edilmesi halinde alınan Deneme Bonusu iptal edilecektir.

6- Multibet Genel Bonus Kuralları ve Şartları geçerlidir.

1 Beğeni

Oyunları leş gibi
Bence boşun üye olmyın

1 Beğeni

Bende denedim sadece egt sağlayıcısında gecerli belli başlı oyunlar koymuşlar oraya hangisine girdiysem 1 kuruş ödemedi boşuna üye olmayın arkadaşlar

2 Beğeni

1 başarılı yatırım istiyor

1 Beğeni

Yeni dümen çıkmış üye olmadan önce yatırımsız diyorlar üye olup kazanç sağladıktan sonra 1 onaylı yatırım diyorlar dikkat edin yeni dolandırıcı taktiği

Yav git bu demiyir

Arkadaşlar böyle saçma sapan asla kzandirmicak eğt gibi sağlayıcılara cevrim isteyen ve bu istemese bile yatırım isteyen sitelere üye olmayın. Deneme bonsuu verene ve müşteri isteyen yatırım için siteler bir zahmet deneme bonusundan kazandirsın önce sonra yatırım istesin. Bu egt saglayicinin hiç bir oyununda kimse bırak onbini iki bin bile yapamaz. Denemeyi samimi verecek site verir sporda çevrimsiz yalabilirsen al der gecer. Bu tarz uckagitculara üye olmayın. Az sonra ben çevirdim çektim diye biri gelirse inanmayin ben bu egtyi biliyorum kimse kazanamaz. Site elemanıdır. Oyuzden hiç üye olmayın

2 Beğeni

deneme bonusu kalkmış zaten boşa üye olduk ■■■

2 Beğeni