Kesinlikle yatırım yapmayın bu siteye oyunlar da aynı şekilde garip
Oyunları çok garip. 1k yatır 5k başla 2yatır 15naşla gibi gibi tuhaf bonusları var ve bu bonuslar sürekli var. Oyunlarda örnek veriyorum bakiyeniz 10k eksiye düştü kaldı 1k . Arkadaşlar o 1k bakiye hiççç bitmiyor çok saçma salak bir site. Yatırmayın.
olum hayatınız kumar olmuş panter bet ne la
Devam edin böyle sitelere yatırım yapmaya
Bir aydır zaten her yerde site dolandırıcı olarak geçiyor.Buna rağmen okumadan araştırmadan fare kapanındaki peyniri kapma yarışınızı anlamıyorum
Arkadaşlar bisey sorucam konuyla alakasız kusura bakmayın sweet bonanza super scatter oyununda ekrana kaç tane superscatter düşmesi gerekli bana 2 tane superscatter yanına Birtane şeker attı oyuna sokmadi normal mi bu ?
4 şeker gelmesi lazım süper normal farketmiyor toplam 4 olacak kanka
Normalde 4 taneyle giriyor oyuna da superscatter oyununu bilmediğim için sordum teşekkürler kanka bu arada sahabetten uzak durun muhtemelen el değiştirdi 1 kuruş ödemiyor
Sahabetten bana bugün mail gelmiş 1000 nakit diye girdim 20 betten 2 dk sürmedi bitti para
Kötü kaçmış senin sweette kanka 2 süperscatter 2 normal şeker gelince oyandigin Betin 500 katını ödüyor
1 k attım katlarim diye zor kurtardım canımı yedi parayı son bilmem kaç para vardı newcastle maçına oynadım ordan 1k kazandım geri çektim zar zor birdaha asla atmam o siteye para amusnet saglayicisinda oyunlar çok dönüyor hileli kazandirmiyor
6 liradan çeviriyodum birde ![]()
![]()
Tüh gitti 3 k ![]()
Vallahi 1k parayı zor kurtardım yarın onu katlamayi denerim bu arada betorspin 2 günde bana 5 k ödedi 250tl attim sürekli hep çektim oyunlarımi açık unutmuşlar sanırım ![]()
korkak oynamasam 20k kazanırdım
İyi ki çekmişsin kanka oyunlar önce öder sonra alır boşver ![]()
Hemen çektiğim paralarla kendime logitech g300s makro mouse aldım ınternetten parayı kumara geri vermeyim diye ![]()
![]()
Valla oynadığımız sürece vermeye mahkumuz hakkımızda hayırlısı ![]()
![]()
Öyle kanka ama çok şey aldım be fatura ödedim en kral kuaförde tras oldum yedim içtim mouse aldım pc aldım kendime hala param var ne bereketli paraymis bitmiyor ![]()
![]()
Neyse kaçıyorum ben param bittiği zaman yine damlarım buraya tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer yine kürkçü dükkanı ![]()
![]()