Patlatbet 333 Freespin Deneme Bonusu

333 FREESPİN DENEME BONUSU!

BONUSTAN NASIL FAYDALANABİLİRİM?

Deneme bonusu yeni kayıt olmuş üyelerimize özel bir promosyondur.

Deneme bonusu 333 FREESPİN olarak aktarılmaktadır.

Kendinize ait doğru bilgilerle yeni üyelik oluşturmanız gerekmektedir. Aksi takdirde deneme bonusundan yararlanamazsınız.

Üyelik işlemi gerçekleştirdikten sonra Deneme Bonusu Botuna ulaşarak deneme bonusunuzu talep edebilirsiniz.

Resmi Telegram Kanalı : Telegram: View @patlatbetresmi

Bu promosyondan faydalanmanız durumunda çekim işleminizi gerçekleştirene kadar yalnızca slot alanına katılım sağlayabilirsiniz.

BONUSUN ÇEVRİM KURALLARI NELERDİR?

Aktarılan Free Spinler, Popok Gamıng sağlayıcısının belirlenen BONBON oyununda kullanılabilir.

Free Spin’lerden elde edilen kazancınızı slot alanında Kullanabilirsiniz. Freespin satın alım serbesttir.

Kazançları hesaplarına yansıyan oyuncular farklı oyunlara katılım sağlayabilirler.

Bu promosyondan maksimum 1000₺ çekim talep edebilirsiniz.

Bu promosyondan faydalanmanız durumunda çekim işleminizi gerçekleştirene kadar yalnızca slot alanına katılım sağlayabilirsiniz.

Bu Promosyondan 1970 altı doğumlu üyeler çekim yapamaz.

5000TL yaparsanız 500TL çekebilirsiniz.

10.000TL yaparsanız 1000TL çekebilirsiniz.

https://m.patlatbet100.com/tr/promotions/bonus-request/1029546/deneme-bonusu

Bot bu şartlarda yazan bot açılmıyor

Bol Şans

1 Beğeni

Oyun değişmiş bana Gates Of Olympus oyununa girmemi söylediler.

1 Beğeni

Teşekkürler :folded_hands:

Bende Popok Bonbon da var

acayip kapalı dede şuan

1 Beğeni

Kankalar oyunlar ödeme yapmıyor. Bunlar anlaşmalımıdır nedir sinirim bozuldu.

Diğer 333fs verenle aynı firma galiba

Kaşıkla verip kepçeyle alıyor. :rofl: :joy: :rofl:

2 sitede aynı kişilerin dostum

Sende de aynı şekilde mi?

Aynı iki siteden de oynadım hep kayıp freespin satın alıyorum ödemiyor freespin yakalamaya çalışıyorum oyuna girmiyor rezalet siteler

1 Beğeni

Bunlar birde yatırım mı bekliyorlar :joy::joy:

vallaha bomboş bir site :joy: acıdım bunlara kendi ayaklarına sıkıyorlar ya

1 Beğeni

Yardım için Dernek mi kursak ne yapsak yazık çok yazık adamlar resmen bizden kuruş çıkmaz biz çok cimriyiz demek istiyorlar.

Bu siteyi yapanın babasıyım ! Simdi saglam sopa cekicem kendisine 4 k dan ileri gidemiyorsun hepsi ayarlı üye olmayin telegraminida takipden cikin prim vermeyin bu adilere.

Sağlam sopa çek kanka benim 1k bile olmadı

Senin için kulaklarından tavana asarım !

Ha yaşa adamsın​:joy:

1 Beğeni

ŞANSA TEKLİ FARMDA ATTI ÇEKİM YAPTIM UMARIM HERKESE BENİM ŞANSTAN GELİR KAZANIRSINIZ ARKADAŞLAR ÇEKİM YALANSIZ YEMİN EDİYORUM 5 dk da geldi

Sitenin ödül havuzunda 5 tl falan var sanırım 1 gram ödeme yapmıyor

1 Beğeni

Knka bu siteyi bilmiyorum ama diğerinde fsler 190 ödedi Yeni çıkan bubble up oynadım farmdan açık sanırım baya 4 lük bete 2.5k ödedi fortuneye baktım Ante açıp süper spinden 20 40 60 güzel patlıyor 25 50 100 atıyor hemen 5 oldu belki işinize yarar

Çekim görselini atabilir misin

1 Beğeni