Piabet 250 Freespin Deneme Bonusu

Üstteki link üzerindrn kayıt olun ardından sms doğrulamayı aktifleştirin alttaki linke tıklayın telegramdan belirlene link üzerin kayıt oldum sms doğrulamayı aktifleştirdim diye yazın talebiniz oluşturulacak kısa süre içinde ekleme sağlanacak şartlar şu şekilde çok basit :sparkles: 250 FREESPİN (2₺ değerinde)
ÇEVRİM ŞARTI YOK!
Min. Max. çekim: 1.000₺
Geçerli Oyunlar:
:classical_building: Gates of Piabet 1000
:crown: Starlight Princess
:candy: Sweet Bonanza 250 FREE KAZANDINIZ Ilk Kez Uyelik icin Yatirim Sartsiz Piabetten Temsilciniz Emre ben

https://757piabet.com/

Yazılım yanlışları klavyeden dolayı olmuş farkedemedim kazanç sağladım çekim 3 dakikada ödendi

Kanka deneme bonusu yok diyor.aynı bu linkden üye oldum sms güvenliğini açtım üstelik :pensive_face:

Kardeşim böyle bir bonusumuz bulunmamaktadır diyor

Sen bugün mü aldın bonusu

Attığım linkten telegrama yazıp bonusun eklenmesini talep ettin mi

Telegramdaki kişiyle konuştum paylaşırsam herkes alabilir mi dedim evet dedi canlı desteğe bağlanmayın attığım linkten telegramdaki kişiye yazın bana gelen linkten üye oldum diyin ilettiğim linki yazıyla birlikte telegramadaki kişiye iletin

Aldımda kaybettim sitenin rtp kötü

Iyiydi ben de kazandım çektim başka siteye bağışladım

Annemin TC sine actim ip dedi :joy::joy::joy:

E bence bu defa haklılar:)

Multi işlerinden hiç anlamam pes ettim size bol şans :joy:

Müşteri temsilcisi bulamadım almak için

Bonus almak için kime yazicaz link vs yoomu

Kanka siteye gri telegram destek vad

Bekleyin link ileteceğim

Kardeşim telegramda kime yazacağız link yokmu telegramın

Ben hem sitenin linkini hemde telegramın linkini paylaşmıştım admin paylaşırken istemeden hatalı paylaşmış olabilir link bu Telegram: Contact @piacalldestek2

1 Beğeni

Pes etme denemeye devam et

Eyvallah bana ip dediler vermedi o kadar uğraştık