Piyanobet 750 TL Deneme Bonusu (Site Hakkında Bilgim Yok)

Üyeliğinizi oluşturduktan sonra profilinizden bonuslar bölümüne girip Bonus Talep Et kısmından Bonusunuzu talep edebilirsiniz.,
Yatırım Şartsızdır.

Bonus Miktarı 750 TL dir.

Slot Çevrim Kuralı :

Pragmatic Play Sağlayıcısında geçerlidir.
Bakiyenizi 20.000₺ yapıp 2000 ₺ çekebilirsiniz.
Freespin (bonus buy) satın almak yasaktır. Slot dışında başka alanda oynamak yasaktır.
Bu promosyondan her kullanıcı sadece bir defa faydalanabilir. Aynı kişisel bilgiler ile açılmış yinelenen üyelikler bu promosyondan yararlanamaz fakat aynı IP adresi üzerinde bulunan üyeliklerin sadece biri bu promosyondan faydalanabilir. Kullanıcının kural dışı faaliyetlerde bulunduğu ya da hile yaptığı tespit edilir ise bonus ve kazançları geçersiz sayılır.

Yalnızca: Gates Of Olympus, Sweet bonanza oyunlarında geçerlidir.

Min. 1TRY Max 20TRY spin çevrimi yapılabilir.
Piyanobet bonus genel kurallarını ve çevrim şartlarını ihlal eden kullanıcıların bonus ve kazançlarını iptal etme hakkını saklı tutar.

Piyanobet bol şans ve keyifli oyunlar diler. Piyanobet’li ol, kazanan tarafta ol!

SİTE GİRİŞ ADRESİ

https://www.piyanobet210.com/

Dalın Dalın bitmeden​:grin::grin::grin::grin:

1 Beğeni

bonus çıkmıyo bitmiş galiba

Kayıt olunca direk karşına alma kısmı çıkıyor

Olsa ne olacak 20binlira nereye yapıyon bu şartlarda

Aynen 20 TL den çevirmek zorundasın en fazla maks win alman lazım ya da farm da 500 x lazım

iki çevirir zaman öldürürüz de çıkmıyo bonus iki farm atacağız 50 50

4 multi hesap açtım, Gates berbat​:grin::grin::grin:

canlı destek bitti artık vermiyoruz diyo

Site baya baya sahte beyler

bizim kimlikler ugandada kabileye tanesi 5 liraya alıcı bulacak böyle giderse

ne çabuk bitti bu :open_mouth::open_mouth::open_mouth: ben yine üye olmakla kaldım​:joy::joy::joy::joy:

Deneme bonusu nu kaldirmişlar yoktur boşa üye olmayın

4 multi hesaba dayanamadı site :grin::grin::grin:

Sende b…kunu çıkarmışsın kanka :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Can sıkıntısı belki öder dedim​:grin::grin::grin:

Kıyamam ya hesapları boşaltmışsın demeki :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Oyunları kapalı fuull

Ara vermek lazım bence abartınca tadı kaçıyor

Arkadaşlar multı hesap nedir biri hayrına yazabilirmi