500 lira üyelik sonrası veriyolar 5000 yap 1000 yatır 2500 çek diyolar ben oynadım kaybettim
Site hakkında herhangi bir bilgim yok
500 lira üyelik sonrası veriyolar 5000 yap 1000 yatır 2500 çek diyolar ben oynadım kaybettim
Site hakkında herhangi bir bilgim yok
Link nerede kanka
Link de yok kanka
Saç sakal gibime geliyor.
Ayıp sanaa kanka vişne olmaz limoNNnn![]()
![]()
Rtp çöp. 2 hesap denedim yaklaşık 15 spin aldım hiçbirinde karlı ödemedi. Çeken olursa bir iki hesap daha açar denerim
kankalink güncel giriş var mı admin
Ben çekim talebi verdim ayrıldı yazıyor yatirimsi diye girdim yatirimli mi anlamadım bilen varsa yazabilir mi
Canlı desteğe yazdım en kısa sürede ödenecektir dedi bakalım ödeyecekler mi![]()
![]()
![]()
Odemediler canlindestek öyle seyler yazdiki inanin buraya yazsam hepsini gulersiniz. Finans brimine bakan arkadaşa ulasamiyor Muş nişanı varmis yorgun düşmüş falan gelen hiç duydunuz mu böyle bir canlı destek![]()
@admin ricam bunları dolandırıcı olarak yazar mısın 3 saat çevirdik ugrastik odemiyorlar. Bir sürü bahane yalan dolan. Arkadaşlarda bosa zaman kaybetmesin bu sitede
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oda ne
Valla adamlara saydık ama. Haklı çıktılar sabah ben yatarken ödenmiş para saglam siteymis yani
o canlı destekten sonra siteye sağlam demen sorunlumusun aga
Durumu izah ettiler. Bende sizin gibi düşündüm dalga geçiyorlar dedim sabh 9 da ekip değişiyor dediler. Ve tam 09:02 de ödeme yapmışlar ben yatarken
Guncel link