Ronbet 500 TL Deneme Bonusu

500 lira üyelik sonrası veriyolar 5000 yap 1000 yatır 2500 çek diyolar ben oynadım kaybettim

Site hakkında herhangi bir bilgim yok

2 Beğeni

Link nerede kanka

4 Beğeni

Link de yok kanka

1 Beğeni
2 Beğeni

Saç sakal gibime geliyor.

3 Beğeni

buyur kardeşim link

11 Beğeni

Ayıp sanaa kanka vişne olmaz limoNNnn​:rofl::rofl:

2 Beğeni

yatirsiz

Rtp çöp. 2 hesap denedim yaklaşık 15 spin aldım hiçbirinde karlı ödemedi. Çeken olursa bir iki hesap daha açar denerim

1 Beğeni

kankalink güncel giriş var mı admin

2 Beğeni
2 Beğeni

Ben çekim talebi verdim ayrıldı yazıyor yatirimsi diye girdim yatirimli mi anlamadım bilen varsa yazabilir mi

1 Beğeni

Canlı desteğe yazdım en kısa sürede ödenecektir dedi bakalım ödeyecekler mi​:rofl::rofl::rofl:

Odemediler canlindestek öyle seyler yazdiki inanin buraya yazsam hepsini gulersiniz. Finans brimine bakan arkadaşa ulasamiyor Muş nişanı varmis yorgun düşmüş falan gelen hiç duydunuz mu böyle bir canlı destek​:rofl:

1 Beğeni

@admin ricam bunları dolandırıcı olarak yazar mısın 3 saat çevirdik ugrastik odemiyorlar. Bir sürü bahane yalan dolan. Arkadaşlarda bosa zaman kaybetmesin bu sitede

3 Beğeni

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: oda ne

2 Beğeni

Valla adamlara saydık ama. Haklı çıktılar sabah ben yatarken ödenmiş para saglam siteymis yani

2 Beğeni

o canlı destekten sonra siteye sağlam demen sorunlumusun aga

1 Beğeni

Durumu izah ettiler. Bende sizin gibi düşündüm dalga geçiyorlar dedim sabh 9 da ekip değişiyor dediler. Ve tam 09:02 de ödeme yapmışlar ben yatarken

1 Beğeni

Guncel link