Dolandırıcı mı arkadaşlar?
Giriş bilgilerini atsaydın bakardık
Tamambet496 ysa domain site sahte değil
Sahte site 496 da sahte hepsi sahte sakin aldnma !!
@1961 nasıl sahteymiş o bir açıklayabilir misin ?
Sitede orjinal Curaçao Gaming Authority Lisansı var. Ayrıca oynadığım bir sitedir ve ödemeleri düzgündür. Sizi öyle her ay numaraları değişen voip call üzerinden aramaz, direk Kıbrıs alan kodlu sabit numaradan ararlar. Sitenin adamı da değilim.
Hiç inandırıcı gelmedin uzak durun bu site sahte kardeşim. Üzerine tıklıyorum lisansın açılmıyor lisan
ödeyip ödemeyeceğini bilmiyorum ama site lisanslı
Link yokmu
LINK ATSANIZ ![]()
Nasıl gidilir giriş yap cam
Yalancısın net !!! Sitenin alt tarafında sayfayı kaydır ve direk orada lisans logosuna tıkladığında resmi url üzerinden lisanını görebilirsin. Ayrıca ben de üyeyim istersen ss atabilirim. Site adamı değilim
Kral kod ney
canlıya bağlandım kod istiyor acil atar mısınız
Banada SMS ekran görüntüsü istiyor
Dalga geçti nizle
Kod yok
Yalancı
Sitede gelen ilk üyelere ve ilk yatırımına %30 çevrim şartsız maksimum 15 katına kadar çekim sağlayabilecekleri nakit bonusu eklemesi yapabiliriz. Lütfen kayıt olan üyelerimiz, kullanıcı isimlerini whatsapplarımızdan bizlere ileterek %30 çevrim şartsız ilk yatırım bonuslarını talep etmeyi unutmasınlar .
Direk sitenin temsilcisinin mesajıdır. Bonustan faydalanmak isteyen arkadaşlar site üzerinden veya sitedeki whatsapp iletişim seçeneği üzerinden iletişim kurarak alabilirler.